Nieuws

Programma 2e zaterdag Hengevelde 2018 bekend

Het programma van de 2e zaterdagavond tijdens Hengevelde 2018 is bekend. Naast Chef’Special komen ook The Partysquad, Les Truttes, Childsplay, Moombahteam en Pyrodox naar het zomerfeest. Een verrassing is er ook; een laatste artiest wordt later nog bekend gemaakt. “We mogen nu nog niet zeggen wie, maar het is zeker geen kleine naam”, zegt voorzitter Kasper Put. De  online kaartverkoop is inmiddels gestart.

Uitverkocht

De afgelopen 2 jaar was de zaterdagavond uitverkocht. “Dat kwam deels door de populariteit van Kensington en het jaar ervoor Guus Meeuwis”, vertelt Kasper Put. “Dit jaar hebben we met Chef’Special weer een topper binnengehaald, de band doet het internationaal erg goed en hun nieuwe single ‘Nicotine’ is een dikke hit.” Daarnaast zoekt Hengevelde het in de breedte. “Door veel verschillende artiesten aan te bieden en verschillende themaweitjes te creëren is er voor iedereen wat wils.

Veel podia en artiesten

Deze aanpak heeft zich de laatste jaren bewezen. Hengevelde blijft echter ook vernieuwen. “Dit jaar hebben we een nieuw podium waar liefhebbers van rockmuziek  aan hun trekken komen. In ons eigen Rockpalast komt alle goede rock uit de jaren 80 en 90 voorbij”, zegt de voorzitter. “Liefhebbers van Dance kunnen terecht bij ons buitenpodium. Hier staan onder anderen The Partysquad, Pyrodox, Childsplay en Moombahteam. Die zijn allemaal erg populair, zeker bij de jeugd. En op het buitenpodium treed ook onze kleine verrassing op”, lacht Put. Daarnaast is er het Mallorca Minipark – voor liefhebbers van Duitse partycultuur, het zonnige Balkan Beach met DJ Panko en zijn er (straat)theaterachtige taferelen. “We proberen ons publiek zoveel mogelijk te bieden”, vertelt Put enthousiast. “Daarom zijn we nu bezig met een ludieke theater-act op de zaterdagavond, naast het straattheater op de zondag. We willen mensen blijven verrassen in Hengevelde.”

© 2017 ZomerFeesten Hengevelde. All Rights Reserved. Designed By MarkT-DEsign

Search