Rene Schuurmans

‘Als het weekend is’ kunnen bij optredens van René Schuurmans ‘de handen in de lucht’.‘Als het weekend is’ kunnen bij optredens van René Schuurmans ‘de handen in de lucht’.
Keer op keek straalt het plezier er vanaf en weet hij bij ieder optreden het publiek mee te krijgen in zijn energieke en sfeervolle optreden. Zijn enthousiasme en repertoire maken René Schuurmans tot een van de graag geziene gasten op de meest uitlopende evenementen.
René Schuurmans bracht verschillende albums uit en nummers als ‘ Als ik haar zie’, ‘Diep in mijn hart’ en ‘Hela Ho’. De landelijke doorbraak van René kwam in 2007 toen ‘Laat de zon in je hart’ de grote meezinghit van de zomer was en het album ‘Vanaf vandaag’ op nummer 5 in de Mega Album Top 100 kwam te staan.
Door al deze singles heeft René een enorm partyrepertoire opgebouwd. Hierdoor mag René Schuurmans zich rekenen tot één van de meest geboekte artiesten van Nederland. Wat u kunt verwachten van een optreden van René Schuurmans? Een bruisend feest met een hoog meezinggehalte!

Date

04 juni 2018

Overige info / tags

nederlandstalig, feest
© 2019 ZomerFeesten Hengevelde. All Rights Reserved. Designed By MarkT-DEsign

Search