RAYMON HERMANS

Raymon Hermans wordt op 18 maart 1994 geboren in Roosendaal en groeit op in St. Willebrord. In zijn jeugd staat er één ding centraal en dat is muziek, overal waar hij gaat en staat.
Muziek maken is zijn passie en al snel was het duidelijk: RAYMON HERMANS is een geboren artiest.

In 2010 kreeg RAYMON HERMANS de kans om zich te laten horen aan Nederland met zijn debuutsingle. Door het succes van deze single werd hij enorm geïnspireerd en kreeg de smaak te pakken. In de jaren erna bracht Raymon verschillende singles uit. Deze singles kregen de aandacht bij diverse TV- en Radio zenders en er kwamen optredens..

Inmiddels is de 24-jarige Raymon zich gaan focussen op het schrijven van zijn eigen tracks. Dit resulteerde in 2015 tot de single HYPNOSE waarmee RAYMON HERMANS een nieuw geluid van zich liet horen.
2015 is een fantastisch jaar! Met de releases van HYPNOSE en M’N FAVORIET scoort hij dan ook twee hit-singles in het land. Zijn pakkende tracks met de stevige en dansbare beats worden dan ook door heel Nederland gedraaid door vele DJ’s. Hiermee bevestigt RAYMON HERMANS zijn juiste sound gevonden te hebben.

Inmiddels heeft RAYMON HERMANS door heel Nederland boekingen en wordt zijn bekendheid steeds groter. Zijn singles M'N FAVORIET, NU OF NOOIT, HYPNOSE & FENOMEEN worden bij iedere show volop meegezongen!

Date

05 juni 2018

Overige info / tags

nederlandstalig, feest
© 2019 ZomerFeesten Hengevelde. All Rights Reserved. Designed By MarkT-DEsign

Search