Nieuws

EXTRA KAARTEN EN NIEUWE NAMEN HENGEVELDE 2017

Hengevelde heeft extra kaarten beschikbaar voor zaterdag 17 juni. Deze avond treed de populaire band Kensington op. Daarnaast zijn er nieuwe namen bekend. “We hebben onder andere Tony Junior, DYNA, Jonna Fraser, The Grand East en The Guilty Six”, vertelt voorzitter Kasper Put. “Gelukkig hebben we het maximale aantal bezoekers kunnen verhogen.” Kaarten zijn vanaf zaterdag 4 februari om 12.00 uur weer beschikbaar.

Vol is nu echt vol

In overleg met Gemeente Hof van Twente Is de vergunning voor 17 juni verruimd. Hiervoor moet de indeling van het terrein worden aangepast. “We zetten een grotere tent neer dan normaal en een paar kleinere”, zegt Put. “Er komen ook een paar nieuwe kleine wetjes en de kermis wordt een beetje anders neergezet. Hierdoor hebben ook liefhebbers van de nieuwe artiesten nog gewoon de kans om een kaartje te bemachtigen. Maar als het nu vol is, dan is het ook echt vol.”

Nieuwe namen

Naast Kensington staan er vele andere artiesten op de verschillende podia in Hengevelde. “Op het buitenpodium hebben we Jonna Fraser, DYNA, Girls Love DJs en Tony Junior”, vertelt Put. “Hier komt een andere doelgroep op af dan op Kensington. Maar er zijn ook bands als The Guilty Six en The Fortunate Sons – een CCR tribute band. In onze verschillende kleinere weitjes staan bijvoorbeeld DJ Panko uit Spanje en DJ Sandy met zijn discohits.” Nieuw is dit jaar het Mallorca Minipark, in de sfeer van het Megapark op Mallorca. Talent uit de regio is er ook: The Grand East uit Diepenheim.

Kaarten zijn op zaterdag 4 februari vanaf 12.00 uur beschikbaar via www.hengevelde.nl.

  • Prijs 17 juni: € 17,50
  • Passe-partout (6 dagen): € 32,50

 

 

© 2017 ZomerFeesten Hengevelde. All Rights Reserved. Designed By MarkT-DEsign

Search