Antoon, Maan, Claude en Suzan & Freek tijdens Zomerfeesten Hengevelde! 

De programmering van Hengevelde 2023 is bekend. Op 17 juni staan onder anderen Antoon, Claude, Maan, FeestDJRuud, Chris Deluxe, The Bruceband en Suzan & Freek op het podium. “We hebben weer een gevarieerd programma met zeer actuele artiesten”, zegt voorzitter Kasper Put. “Claude, Maan en Susan & Freek doen bovenin de hitlijsten mee, maar we hebben ook voor liefhebbers van rock- of partymuziek geweldige artiesten. Het wordt weer een mooi feestje.” Zaterdag 28 januari start de online kaartverkoop om 12.00 uur. 

Top van Nederland 

Zanger Claude staat op dit moment letterlijk aan de top van Nederland met zijn nummer 1-hit ‘Ladada’. Maan staat – samen met de heren van Goldband – op een mooie tweede plek. Suzan & Freek zijn ook al tijden niet uit de hitlijsten weg te slaan. Daarnaast was Antoon het afgelopen jaar de meest gestreamde artiest in Nederland. “Met deze artiesten mikken we uiteraard op het wat jongere publiek”, zegt Put. “Maar er zijn gewoon veel mensen die dit duidelijk waarderen. Het is op dit moment gewoon de top van Nederland.” 

Diversiteit 

Diversiteit is er ook, in zowel artiesten als ook in podia. DJ’s als Chris Deluxe, Darris, ROB Gasd’rop & Altijd Larstig en FeestDJRuud staan ’s avonds op het grote buitenpodium. “Net als vorig jaar sluit FeestDJRuud de avond af”, geeft voorzitter Put aan. “Die man weet wel hoe je een feestje bouwt.” Naast het hoofdpodium is er de grote feesttent, waar onder anderen The Bruceband speelt. “Hier komen liefhebbers van The Boss goed aan hun trekken. Zij brengen de hits van Springsteen tot in perfectie. In de tent sluiten de Coronas feestelijk af. 

Put: “Verder is er dit jaar weer een piratentent – Stappen in Olde Pekela – met optredens van o.a. De Paloma’s. In Bar Bizar is er weer ruimte voor allerlei gekkigheid en bizarre party en er zullen hier en daar nog wel wat leuke acts worden bijgeboekt. Hier houden we iedereen natuurlijk nog van op de hoogte.” Net als andere jaren duurt het feest in Hengevelde 6 dagen tijdens het tweede en derde van juni. “In het eerst weekend is er op zaterdag 10 juni weer Het Grootste Kantinefeest van Nederland”, verheugt Put zich al. “Binnenkort zullen we ook hier de eerste namen voor bekendmaken. Dat wordt ook vast weer goed.” 

Zaterdag 28 januari 2023 start de kaartverkoop om 12.00 uur. 

Tickets zijn te verkrijgen via www.hengevelde.nl/tickets en kosten voor een early bird €22,50 en regulier € 24,50 per stuk. 

Kijk voor het volledige programma op www.hengevelde.nl